A través del espejo :: Blog literario… y más

A través del espejo

Prevacances:

Posted on julio 29th, 2018 by henrietta
Posted in Sin categoría | No Comments »

Diumenge, tarda, fent la digestió, després d’un entretingut matí passejant per Sarrià. El cementiri, la Jacaranda, Sant Felip Neri, una interessant casa que va ser propietat de la Nena Casas, que ara s’ha reconvertit en un centre de meditació zen… Un bon plan per un darrer diumenge de juliol, amb molta caloreta però amb un bon capell tot és més aguantable.
Bé, això és tot molt anecdòtic. Ara al gra, divendres vaig acabar d’escriure On-off. Ha quedat una història molt guapa, la veritat. Per què enganyar-me… ara sí, una cosa dolenta és que una vegada que has decidit acabar, tornar a revisar vol dir voler afagir coses noves i aquesta temptació s’ha de parar en algun moment. I ara no és moment per afagir res més. He d’esperar i tenir paciència, a veure si la Rosa Maria em suggereix algun canvi. Després, sí de cas, serà el moment de posar o retallar segons vegi.
Ara toca pensar en vacances. A veure si hi ha sort i puc deixar enrera tots els problemes amb les orelles que estic tenint. Em fa moltes ganes anar a Belgrad, a Viena… Com sempre. El món és per passejar i gaudir.
No em queda més que desitjar bon agost a tothom i bona tornada al septembre. Per llegir On-off, encara haurà que esperar un poquet, fins finals d’any supós però no vull explicar res. Quan vagi fent les presentacions, ja explicaré un poc però de moment, no toca.
A reveure!